Travelaid.se

För dig som älskar resor av alla de slag

Det finns en golfresa för alla

juni 1st, 2017

När vinter står för dörren och höstdagarna blir kallare och kallare så är det många golfare som drömmer om att få resa iväg till varmare breddgrader. Golf spelas över hela världen så golfbanor finns det gott om, det är bara att välja och vraka mellan fina golf-resorter i exempelvis Spanien eller Portugal. För att underlätta för golfare att göra sina drömresor finns det olika typer av paketresor att köpa. Dessa är ofta väldigt smidiga och förmånliga då flyg, hotell, greenfee och annan eventuell aktivitet redan är bokad och betald av resebolaget.

Kombinera golfresan med annan aktivitet

Detta är en ganska stor bransch och antalet golfreseföretag i Sverige är nu ganska många. Ett före detta fotbollsproffs ger sig nu in i branschen, nämligen Michael Andersson. Den tidigare Hammarby och IFK Göteborgsspelaren har startat företaget GoToGolf. Tanken med golfreseföretaget är att resenären ska kunna kombinera golfen med exempelvis wellness, träning eller mat och vin. Och enligt Michael Andersson ligger denna typen av resor helt i tiden. Han medger även att en kombination som planeras med golfen är fotboll. Vilket inte är helt otroligt med tanke på Michael Anderssons bakgrund. Dessutom är många golfspelare även fotbollsintresserade så kombinationen är nog ganska passande.

Boka din golfresa med GoToGolf

Michael Andersson kommer vara spindeln i nätet och kommer ta hand om kontakten med resebyrån, Grand Travel och olika så kallade golfmänniskor runt om i landet. Dessa golfmänniskor är olika profiler som kan tänkas hjälpa till med exempelvis marknadsföring. Hans bakgrund som VD för Hammarby och klubbdirektör för IFK Norrköping kommer komma väl till användning i dessa sammanhang, likheterna mellan ett fotbollsarrangemang och golfresor är större än många tror. GoToGolf kommer inledningsvis erbjuda resor till Irland, efterhand kommer man utöka till Portugal, Spanien och till slut Grekland. Detta är bara den senaste att ge sig in i golfresebranschen och det är inte brist på konkurrens. Missa inte att boka din golfresa till vintern.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Travelaid.se

För dig som älskar resor av alla de slag

dailypost