Travelaid.se

För dig som älskar resor av alla de slag

Välj rätt datorväska för resan

januari 14th, 2022

Tack vare den moderna tekniken är det idag enkelt att resa samtidigt som du har tillgång till allt du behöver vad gäller både jobb och nöje. Genom att ta med datorn på resan kan du fortsätta med de arbetsuppgifter du behöver utföra, sköta betalningar, se på film, spela spel eller helt enkelt ladda ner alla de underbara resebilder du tagit under tiden. Kanske du har en blogg eller vlogg – datorn låter dig enkelt redigera allt du behöver och ladda upp ditt nya material på dina sidor och kanaler, var du än befinner dig.

För att resandet med datorn ska bli så smidigt som möjligt är det viktigt att du har en bra väska att frakta den i. Du bör skaffa en praktisk och kvalitativ datorväska som gärna får vara snygg – med det blir transporten enklare, samtidigt som datorn är skyddad. Idag finns det många olika modeller att välja bland och här får du några tips på hur du kan hitta den perfekta datorväskan för just dina behov.

För dig som reser tidseffektivt

Många väljer att resa så lätt och tidseffektivt som möjligt, vilket innebär att de stora resväskorna och koffertarna får stanna hemma. Istället blir det kabinväskor som gäller, och här gäller det att kunna få med så mycket som möjligt. Olika flygbolag har olika regler för handbagage vad gäller storlek och vikt, men du kan enkelt hitta bra datorväskor av korrekta mått som samtidigt låter dig packa med det nödvändigaste. Det finns varianter både i enkel portfölj-stil och som ryggsäckar, och du kan hitta praktiska modeller med hjul och uppfällbara handtag som låter dig dra väskan på marken vid behov.

Den chica resenären

Ska du på modevecka i Milano eller Paris, eller är du helt enkelt en väldigt stylish person? Då kan det vara kul att välja en datorväska som reflekterar din chica stil. Vad sägs om en slimmad handväska i blått, rött eller rosa – eller kanske en laptopväska i läder som både är modern och retro på en och samma gång? För dig som är miljömedveten och gärna använder hållbara produkter finns det datorväskor som är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Trendig och ekovänlig på en och samma gång!

Enkla fodral till laptopen

För dig som planerar att enbart bära laptopen under armen eller vill packa ner den i en större väska kan en så kallad ”sleeve” vara perfekt för ändamålet. De är gjorda som fodral, sitter slimmat runt din dator och är enkla att öppna och stänga snabbt. En bra sleeve skyddar datorn från damm och det är alltid klokt att förvara den i en sådan även när du är hemma och inte använder din laptop. Många laptops går sönder snabbt, vilket ofta beror på att de hanteras lite för hårdhänt. Skaffa därför ett bra skydd till den – oavsett om du reser mycket eller ej.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Travelaid.se

För dig som älskar resor av alla de slag

dailypost